SNEJBJERGforside.html
PEDERSENforside.html
 

Du skal bruge:

  1. 100 g. skumfiduser

  2. 50 g. blødt smør

  3. 250 g. mørk chokolade (min. 70%)

  4. ¾ dl kogende vand

  5. 2½ dl piskefløde

  6. 1 tsk vaniljessens

  1. 1.Smelt skumfiduser, smør, chokolade og varmt vand i en tykbundet kasserolle ved lav varme.

  2. 2.Rør jævnligt rundt og tag kasserollen af varmen, når det hele er smeltet. Derefter skal det afkøle.

  3. 3.Pisk i mellemtiden fløden til blødt skum sammen med vaniljeessens og vend det forsigtigt i den lune chokoladeblanding.

  4. 4.Hæld moussen i 4-6 glas eller dessertskåle og sæt dem på køl, til de skal spises. Jo før jo bedre!

fidus-mousse
kalorie-kuglerkalorie-kugler.html
big-bollerbig-boller.html