SNEJBJERGforside.html
PEDERSENforside.html
 
  1. 1.Gæren opløses i vandet, kom salt, sukker, æg og margarine i, bland melet og kardemomme og kom det i lidt ad gangen.

  2. 2.Æltes godt, dejen skal være lind, blød og smidig. Hviler 2 gange 15 min. æltes forsigtig hver gang.

  3. 3.Formes til ret store boller der hæver 15 min. Pensles med sammenpisket æg, bages ved 200° i ca. 15 min.

Dejen er også velegnet til kringle, horn, kanelhorn og vanillehorn. Er fryseegnet.

Du skal bruge:

  1. 2 ½ dl håndvarmt vand

  2. 50 g. gær

  3. ½ tsk. salt

  4. 1 æg

  5. 75 g. sukker

  6. 75 g. margarine

  7. ca. 550 g. mel

big-boller
kalorie-kuglerkalorie-kugler.html
fidus-moussefidus-mousse.html